20.11.2009

TOCANITA DE PORC

1/2 KG CARNE DE PORC, DOUA CEPE MARI, DOI ARDEI GRASI, UN MORCOV MIC, O LINGURA ULEI, SARE, PIPER, CIMBRU, PATRUNJEL SI MARAR VERDE, DOI CARTOFI, UN ARDEI IUTE , O LINGURA BULION, PASTA DE ROSII SAU 1/2KG ROSII PROASPETE, O CAPATANA USTUROI, 1/2 LINGURA FAINA, 50ML VIN, O FOAIE DE DAFIN.


CARNEA SE PUNE LA INABUSIT IN ULEI , O CANA DE APA, SARE , CIMBRU SI PIPER.
DUPA 1/2 DE ORA DE FIERT CU CAPAC LA FOC MIC, SE PUNE CEAPA TOCATA MARUNT, MORCOVUL FELII, AREDEIUL CUBULETE, SI SE LASA INCA JUMATATE DE ORA, PANA CE MORCOVUL E PATRUNS BINE.
ACUM SE PUN CARTOFII CUBULETE SI ARDEIUL IUTE TAIAT RONDELE FINE. DACA E PREA IUTE, SE PUNE MAI PUTIN.
SE MAI LASA SA SE PATRUNDA .
CAND SUNT FIERTI SI CARTOFII, ADAUGAM BULIONUL SAU ROSIILE DECOJITE, USTUROIUL TAIAT SI FAINA STINSA CU VIN.
DUPA 10 MINUTE SE STINGE FOCUL SI SE PRESARA VERDEATA TOCATA CAT MAI FIN.

E BUNA CU MAMALIGUTA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu