27.11.2009

SALATA ORIENTALA CU MAIONEZA DE POST

2 CARTOFI MARI, UN MORCOV, 2 CASTRAVETI MURATI, UN GOGOSAR ACRU, O LEGATURA PATRUNJEL VERDE, SARE, PIPER, O LINGURA MUSTAR, 4 LINGURI ULEI DE MASLINE, 100G MASLINE.


CARTOFII SI MORCOVUL SE FIERBE IN APA CU SARE.
SE TAIE CUBURI, SE ADUGA SI CASTRAVETII SI GOGOSARUL TAIATI, MASLINELE INTRGI SAU FELIATE, PATRUNJELUL TOCAT FIN.
SE OPRESTE O BUCATA MICA DIN CARTOFII FIERTI . SE PASEAZA, SE ADUGA MUSTARUL SI SE PUNE TREPATAT ULEIUL, OBTINANDU-SE ASTFEL O MAIONEZA DE POST, PE CARE O CONDIMENTAM DUPA GUST CU SARE SI PIPER.
AMESTECAM LEGUMELE CU MAIONEZA;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu