27.11.2009

PUI CU GARNITURA DE OREZ CU LEGUME

PULPE SI ARIPI DE PUI, O CEASCA OREZ, UN MORCOV, O CEAPA, UN ARDEI GRAS, SARE SI PIPER.


CARNEA SE SPALA SI SE PUNE LA FIERT INTR-UN LITRU DE APA.
CAND DA IN FIERT, SE IA SPUMA SI SE MAI LASA 15 MINUTE, APOI SE SCOATE CARNEA SI SE CONDIMENTEAZA .SE PUNE LA CUPTOR CU CATEVA RONDELE DE MORCOV PENTRU 30 MINUTE, PANA ESTE BINE PATRUNSA SI RUMENITA FRUMOS.
 IN SUPA RAMASA, SE PUNE MORCOVUL TOCAT CUBURI MICI, DE DIMENSIUNEA BOBULUI DE OREZ, CEAPA SI ARDEIUL, DE ASEMENEA MARUNT TOCATE.DUPA 15 MINUTE, ADAUGAM SI OREZUL SI FIERBEM LA FOC MIC PANA SCADE SUPA LA JUMATATE . ACOPERIM SI LASAM INCA JUMATATE DE ORA, TIMP IN CARE OREZUL VA ABSORBI LICHIDUL SI VA DEVENI PUFOS.
SERVIM GARNITURA CU PUIUL LA CUPTOR SAU PIEPT DE PUI PANE. PRESARAM VERDEATA SI ADUCEM MURATURI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu