27.11.2009

MACROU MARINAT CU CEAPA, MORCOVI SI MASLINE


2 BUCATI MACROU MARI, 2 LINGURI SARE, O CANA OTET, O CANA ULEI, O LINGURITA MIERE SAU ZAHAR,O LINGURITA BOABE DE PIPER, UN MORCOV MIC, 10 MASLINE, O CEAPA MICA, 3 FOI DE DAFIN.



PESTELE SE CURATA SI SE SPALA, APOI SE TAIE FELII DE CCA UN DEGET GROSIME. SE SAREAZA SI SE DA LA RECE PANA A DOUA ZI(24 ORE).
SE SCURGE ZEAMA FORMATA SI SE ACOPERA CU OTET DILUAT IN PROPORTIE DE 3/4 CU APA SI INDULCIT CU MIERE SAU ZAHAR.TREBUIE CA LICHIDUL SA ACOPERE PESTELE.
SE DA DIN NOU LA RECE 24 DE ORE.
SE SCURGE OTETUL, SE PUNE DAFINUL SI BOABELE DE PIPER PESTE MACROU, SE ACOPERA CU ULEI SI SE DA DIN NOU LA RECE PANA A DOUA ZI.
SCURGEM ULEIUL IMPREUNA CU DAFINUL SI PIPERUL SI-L INCINGEM BINE PE FOC.PESTELE IL AMESTECAM CU CEAPA RONDELE, MASLINELE SI MORCOVUL FELII.
TURNAM ULEIUL PESTE PESTE, LASAM SA SE RACEASCA, SCURGEM ULEIUL SI-L INCINGEM IARASI. TURNAM PESTE PESTE, OPERATIA ACEASTA CU INCINSUL SI RACITUL REPETAND-O DE 3 ORI.
PUTEM PUNE PESTELE ASTFEL PREPARAT IN BORCANE PENTRU A FI CONSUMAT MAI TARZIU, SAU POATE FI PAPAT IMEDIAT.

SI IATA CE MAI PUTEM FACE CU DOUA MACROURI!!!
IMAGINE GASITA PE UN SITE  DESPRE  BENTO:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu