15.11.2009

PIEPT DE PUI DULCE-ACRISOR



UN PIEPT DE PUI, O LINGURA ULEI, , CATE UN VARF LINGURITA CONDIMENTE DIVERSE (SARE, PIPER, BOIA DULCE SI IUTE, ROZMARIN, ETC),O LINGURA FAINA. O LINGURA MUSTAR, O LINGURA MIERE. 100ML VIN.
PT PANE: DOUA  LINGURI FAINA, DOUA LINGURI PESMET, O LINGURA SEMINTE DE SUSAN, UN OU.
ULEI PT PRAJIT.


PIEPTUL DE PUI SE DEZOSEAZA SI SE TAIE FASII.
CONDIMENTELE SE AMESTECA INTR-UN CASTRON CU FAINA, MUSTARUL, ULEIUL SI MIEREA. SE ADAUGA VIN ATAT CAT SA OBTINEM CONSISTENTA ALUATULUI DE CLATITE.
FASIILE DE PIEPT SE PUN IN CASTRON PESTE CONDIMENTE SI SE AMESTECA BINE, CA FIECARE BUCATA DE CARNE SA FIE ACOPERITA .
SE POATE LASA LA  RECE PENTRU UN TIMP, DAR SE POT PREPARA SI IMEDIAT.

SE SCOT DIN CASTRON SI SE DAU PRIN FAINA, OUL BATUT CU RESTUL DE AMESTEC DE CONDIMENTE (CARE RAMANE IN CASTRON DUPA SCOATEREA CARNII) SI PESMETUL AMESTECAT CU SEMINTELE DE SUSAN.
SE PUN LA PRAJIT IN ULEI INCINS PANA DEVIN AURII.
SE SCOT PE HARTIE ABSORBANTA SI SE SERVESC, RECI SAU CALDE; SUNT LA FEL DE BUNE.
AU GUST DULCE-ACRISOR DATORITA MIERII SI A MUSTARULUI, SUNT DESTUL DE PICANTE, SI SUNT FOARTE FRAGEDE LA INTERIOR SI CROCANTE LA EXTERIOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu