05.11.2009

PULPE DE PUI CU SOS PICANT

4 PULPE DE PUI, SARE, PIPER, CIMBRU, UN ARDEI IUTE, 2 ARDEI GRASI ROSII, 6 ROSII, O CAPATANA USTUROI, PUTIN ULEI DE MASLINE.

PULPELE SE SPALA SI SE CONDIMENTEAZA CU SARE, PIPER SI CIMBRU, SE STROPESC USOR CU ULEI DE MASLINE SI SE ASAZA IN CRATITA SAU TAVA.


ARDEII GRASI SE TAIE RONDELE, ROSIILE CUBURI SI ARDEIUL IUTE CAT MAI MARUNT, SI TOATE SE PUN IN CRATITA PESTE PULPE. DEASUPRA SE PUNE USTUROIUL TOCAT MAI MARE, CRATITA SE ACOPERA CU FOLIE DE ALUMINIU SI SE DA LA CUPTOR PT 30-40 MINUTE. SE SCOATE FOLIA SI SE MAI LASA DESCOPERIT INCA 15MINUTE, SA SE RUMENEASCA FRUMOS.LEGUMELE VOR FORMA UN SOS PICANT CE POATE FI SERVIT DEASUPRA UNUI PIURE DE CARTOFI PUFOS.

EU LE-AM SERVIT CU CREMA DE LEGUME SI MURATURI ASORTATE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu