125G FAINA, 75G UNT, SARE, PIPER, VERDEATA, UN GALBENUS, 6 FELII SUNCA(SAU ORICE ALT MEZEL), 2 OUA, 150ML SMANTANA, O LEGATURA CEAPA VERDE.
FAINA, GALBENUSUL, UNTUL SI SAREA SE AMESTECA IAR ALUATUL REZULTAT SE DA LA RECE 1/2ORA. SE PUNE APOI IN TAVA UNSA, SE PRESARA DEASUPRA CEAPA TOCATA, SUNCA FASII SUBTIRI, IAR APOI SE TOARNA AMESTECUL DE OUA, SMANTANA , VERDEATA SI CONDIMENTE.
SE COACE LA FOC POTRIVIT 25MINUTE.
09.10.2009
TARTA CU SUNCA SI CEAPA
Etichete:retete culinare mancaruri dulciuri
CASCAVAL APERITIVE,
SUNCA,
TARTE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu