750G CARTOFI, 2 CEPE MARI, 8 LINGURI ULEI, SARE, PIPER, 6 OUA
CARTOFII CURATATI SE TAIE IN FELII SUBTIRI. INTR-O TIGAIE SE INCALZESC 4 LINGURI ULEI IN CARE SE RUMENESTE CEAPA TOCATA, APOI SE SCOATE. SE PUNE RESTUL DE ULEI IN TIGAIE SI SE PRAJESC CARTOFII PE RAND, CCA 20 MINUTE. SE SCOT, SE AMESTECA CU CEAPA, SAREA SI PIPERUL SE RACORESC PUTIN APOI SE PUN OUALE BATUTE. SE PUNE TOTUL IN TIGAIA CU PUTIN ULEI SI SE COACE 7-8 MINUTE PE O PARTE, SE MAI PUNE ULEI DACA E CAZUL SI SE INTOARCE SI PE PARTEA CEALALTA. CAND E GATA, SE RASTOARNA PE O FARFURIE SI SE SERVESTE TAIATA TRIUNGHIURI, CU DIVERSE SALATE SAU MURATURI.
ACEASTA OMLETA SPANIOLA A FOST CREATA DE UN FERMIER CASTILIAN ACUM CATEVA SUTE DE ANI.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu