UNT SAU UNTURA, O CEAPA, 500G CARNE DE VITA, 150G CARNATI AFUMATI, 500G CARTOFI COPTI, SARE, PIPER, UNT, PATRUNJEL
SE TAIE CEAPA SI SE RUMENESTE IN UNT. SE ADAUGA CARNEA TAIATA FELII SUBTIRI SI CARNATII RONDELE. SE PUNE SARE SI PIPER SI SE LASA SA SE PATRUNDA CARNEA LA FOC MEDIU.
CARTOFII SE CURATA DE COAJA SI SE TAIE FELII, APOI SE RUMENESC IN UNT. SE ADAUGA PESTE CARNE SI SE PRESARA PATRUNJELUL TOCAT FIN.
SE SERVESTE ALATURI DE VARZA CU BACON:
500G VARZA ACRA, 150G BACON, O CEAPA, PIPER.
CEAPA SE TOACA MARUNT, BACONUL SE TAIE CUBURI, VARZA SE TOACA OBISNUIT.
SE DA TOTUL LA CUPTOR PANA E GATA VARZA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu