UN PUI, 80G SUNCA, 6 ARDEI GRASI ROSII, O CEAPA, 3 CATEI USTUROI, 2 ROSII, PATRUNJEL, 5 LING ULEI, 250ML VIN ALB, SEC, SARE, PIPER.
PUIUL SE TAIE BUCATI, SUNCA FELII SUBTIRI, ARDEIUL FASII. SE INCINGE IN TIGAIE 4 LING ULEI, SE CALESTE CEAPA SI USTUROIUL TOCATE FIN SE ADAUGA ROSIILE, SAREA, PIPERUL SI PATRUNJELUL TOCAT SI SE LASA PE FOC 10 MINUTE. SEPARAT, INTR-O LING DE ULEI, SE RUMENESTE PUIUL SI SUNCA, SE ADUGA ARDEIUL SI AMESTECUL CU CEAPA. SE STINGE CU VIN SI SE ACOPERA TAVA CU FOLIE DE ALUMINIU. SE LASA LA FOC MIC O ORA LA CUPTOR, AMESTECAND DIN CAND IN CAND.
MERGE CU VIN ROSU SPANOIL!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu