PT. ALUAT
10 LINGURI FAINA, 125G UNT, 2 LINGURI ZAHAR, SARE, COAJA DE LAMAIE, UN GALBENUS, 3 LINGURI APA.
PT CREMA
2 PLICURI CREMA PT TARTA CU FRUCTE DR OETKER, 500ML LAPTE.
PT GLAZURA
1 PLIC JELEU ROSU DR OETKER
500G STRUGURI CURATATI SI SPALATI SAU ORICE ALTE FRUCTE
FAINA SE AMESTECA CU SAREA SI PRAFUL DE COPT, SE ADAUGA UNTUL TAIAT CUBULETE SI SE OMOGENIZEAZA. SE ADAUGA ZAHARUL, LAMAIA, GALBENUSUL SI APA SI SE OBTINE UN ALUAT ELASTIC CE SE DA LA RECE O ORA.
SE INTINDE IN TAVA DE COPT NEUNSA, SE INTEAPA DIN LOC IN LOC SI SE COACE LA FOC POTRIVIT CCA 20 MINUTE.
DIN PLICURILE DE PRAF DE CREMA SI LAPTE SE VA FACE CREMA PT TARTA, CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE PE AMBALAJ.SE INTINDE UNIFORM PESTE BLAT, SE ASEAZA BOABELE DE STRUGURI SAU ALTE FRUCTE PRESAND USOR SA INTRE IN CREMA PE JUMATATE.
PLICUL CU JELEU ROSU SE PREPARA CONFORM INSTRUCTIUNILOR DE PE PACHET SI SE TOARNA FIERBINTE PESTE FRUCTE.
SE LASA LA RECE O ORA, APOI SE POATE PORTIONA SI SERVI.
DACA VREM O CREMA MAI FINA, PUTEM ADAUGA 100G UNT ALIFIAT IN CREMA PREPARATA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu