22.10.2009

MUSCHI UMPLUT IN ALUAT FRAGED

UN MUSCHIULET DE PORC, 100G BRANZA DE VACI, 1/2 ARDEI GRAS ROSU, ALUAT FRAGED, 4 PASTAI FASOLE VERDE FIARTA, UN MORCOV FIERT, 2 GALBENUSURI FIERTE, UN GALBENUS CRUD, 50G CASCAVAL RAS, O CEAPA, 2 MERE, 250ML VIN ROSU, STAFIDE, CORIANDRU, CIMBRU, SARE, UNT PT UNS TAVA.


SE BATE MUSCHIULETUL, SE CONDIMENTEAZA SI SE DA LA FRIGIDER 24 ORE. PE BUCATA DE CARNE INTINSA CA O FOAIE SE PUNE CASCAVALUL, ARDEIUL CUBULETE, FASOLEA BUCATELE, MORCOVUL FASII LUNGI, BRANZA SI STAFIDELE, GALBENUSURILE TAIATE RONDELE.
SE RULEAZA, SE LEAGA CU SFOARA, SE UNGE CU UNT SI SE ASEAZA IN TAVA IN CARE S-A PUS CEAPA, MERELE SI VINUL. SE COACE CCA O ORA, STROPIND CU SOSUL FORMAT.
SE SCOATE DIN CUPTOR, SE DESFACE ATA SI SE IMBRACA IN ALUAT FRAGED. SE UNGE CU GALBENUS SI SE LASA SA SE RUMENEASCA. SE SERVESTE RECE, TAIAT FELII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu