26.10.2009

SUPA DE CARTOFI NEMTEASCA


1,5KG CARTOFI, O TELINA MICA, UN FIR PRAZ, UN MORCOV, 4 CARNATI DE PORC, 2L SUPA, 125ML SMANTANA, SARE, PIPER, 2 LING UNT, 2 FELII PAINE ALBA.


CARTOFII SE CURATA SI SE TAIE CUBURI, CA SI RESTUL  LEGUMELOR.
SE FIERB TOATE IN SUPA, IMPREUNA CU CARNATII INTRGI. SE AMESTECA SMANTANA CU SARE SI PIPER, LEGUMELE SE SCOT SI SE PASEAZA,, PASTRANDU-SE CATEVA CUBURI DE CARTOFI.

SE AMESTECA PIUREUL OBTINUT CU SUPA RAMASA, SE ADUGA CARNATII . CU 5 MINUTE INAINTE DE SERVIRE, SE TAIE PAINEA CUBURI MICI IMPREUNA CU CEAPA SI SE RUMENESTE TOTUL IN UNT.
SE SERVESTE FIE SEPARAT, FIE PUSE CUBURILE IN SUPA.

ESTE O SUPA POPULARA IN GERMANIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu