2KG CIOLAN TAIAT BUCATI, PIPER, DAFIN, O CEAPA, SARE, PUTIN ZAHAR,
PT PIURE
375G MAZARE, 250ML APA, SARE, OCEAPA, 40G UNT.
PT VARZA
500G VARZA ACRA, O CEAPA. 3 LING UNTURA, SARE, PIPER, ZAHAR, 125 ML SUPA DE LA CIOLAN, 199G VIN ALB.
SE SPALA CIOLANUL SI SE PUNE LA FIERT IMPREUNA CU CELELALTE INGREDIENTE, TIMP DE 2-3 ORE,
MAZAREA SE FIERBE PANA SE INMOAIE, SE TRECE PRIN SITA, SE ADAUGA UNT, SARE, SI DEASUPRA CEAPA CALITA.
VARZA SE TOACA FIN, SE ADAUGA ZAHARUL SI CONDIMENTELE, SUPA SI VINUL, SI SE LASA PE FOC PANA VARZA SE INMOAIE SI SE ABSOARBE TOT LICHIDUL.
SE PUNE VARZA PE PLATOUL CALD, DEASUPRA BUCATILE DE CIOLAN, IAR ALATURI, GRAMAJOARA DE PIURE DE MAZARE.
ESTE O SPECIALITATE TIPIC BERLINEZA, AL CAREI NUME ORIGINAL ESTE EISBEIN.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu