100G FOI DE VITA, 200G CARNE TOCATA AMESTEC, 50G OREZ, O CEAPA MICA TOCATA FIN, SARE, PIPER, 0 LINGURA UNT. PT SOS, UN GALBENUS, SUCUL DE LA JUMATATE DE LAMAIE.
SE OPARESC FOILE IN APA CU SARE 2-3 MINUTE.
SE AMESTECA OREZUL CU UNTUL, CEAPA, SAREA SI PIPERUL. SE ADUGA CARNEA SI SE AMESTECA BINE. SE FAC SARMALE OBISNUITE SI SE ACOPERA CU APA FIERBINTE, SE FIERB CCA O ORA SAU PANA OREZUL E FIERT.
CU 10 MINUTE INAINTE DE A LUA SARMALELE DE PE FOC, SE ADUGA SOSUL FORMAT PRIN FRECAREA GALBENUSULUI CU SUCUL DE LAMAIE.
SE SERVESC ADESEA IN CRETA, UNDE SUNT CUNOSCUTE SUB NUMELE DE DOLMADAKIA.
26.10.2009
SARMALE GRECESTI IN FOI DE VITA
Etichete:retete culinare mancaruri dulciuri
SARMALE GRECESTI IN FOI DE VITA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu