26.10.2009

MUSACA DE VINETE CA IN SALONIK


3 CEPE, 2 LING UNT, O CEASCA VIN ALB, SARE, PIPER, 750G CARNE TOCATA, 10 VINETE MICI, ULEI, 8 LING BRANZA PARMEZAN, PATRUNJEL.
PT SOSUL ALB
O LINGURA UNT, 2 LINGURI FAINA, 1/2 L LAPTE, 2 GALBENUSURI.


SE AMESTECA CARNEA CU CEAPA TOCAT FIN, SE CONDIMENTEAZA SI SE LASA CCA O ORA .
VINETELE SE TAIE RONDELE SI SE PRAJESC RAPID IN ULEI. SE ASAZA UN RAND DE VINETE PE FUNDUL CRATITEI, SE PRESARA 2 LING PARMEZAN RAS. IN CARNEA PREGATITA SE ADAUGA ACUM 4 LING DE PARMEZAN SI GALBENUSURILE SI SE AMESTECA BINE.
 SE PUNE CARNEA PESTE STRATUL DE VINETE SI SE ACOPERA CU RESTUL DE FELII DE VINETE PRAJITE.
SE TOPESTE UNTUL, SE ADUGA FAINA SI APOI LAPTELE, TREPTAT. SOSUL SE TOARNA PESTE MUSACA, SE PRESARA RESTUL DE PARMEZAN SI SE DA LA CUPTOR PT O ORA, LA FOC MEDIU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu