5 OUA, 100G ZAHAR, 1/4 L VIN ALB SEC, 1/2 LAMAIE, 4 LINGURITE AMIDON, FULGI DE CIOCOLATA.
SE AMESTECA GALBENUSURILE CU ZAHARUL, VINUL, AMIDONUL SI SUCUL DE LAMAIE SI SE INCALZESTE TREPTAT, AMESTECAND CONTINUU, PANA SE INGROASA CA O CREMA. SE IA DE PE FOC, SE ADAUGA COAJA DE LAMAIE SI SE TINE DEASUPRA UNUI VAS CU APA FIERBINTE.
INTRE TIMP SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE RASTOARNA CU GRIJA IN CREMA DE GALBENUSURI.
SE IMPARTE AMESTECUL IN 4 CUPE SI SE DECOREAZA CU FULGI DE CIOCOLATA.
SE SERVESTE RECE, ALATURI DE PISCOTURI.
DESERT TIPIC LUXEMBURGHEZ!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu