22.10.2009

SALATA DE BRANZA CU VIN ROSU

2 SALATE VERZI, 10 RIDICHI, O CEAPA, 200G BRANZA DE BURDUF, UN CATEL USTUROI, ZEAMA DE LA 1/2 PORTOCALA, O LING OTET, 2 LINGURI VIN ROSU DULCE, O LINGURA MUSTAR, 6 LING ULEI DE MASLINE, SARE SI PIPER.


SALATA SE SPALA SI SE SCURGE, APOI SE TAIE FASII. SE TAIE CEAPA RONDELE SI SE PUNE PESTE SALATA, DE ASEMENEA SE PUNE BRANZA TAIATA, RIDICHILE INTREGI SAU RONDELE. SEPARAT SE AMESTECA MUSTARUL CU OTETUL SI VINUL, ZEAMA DE PORTOCALA, USTUROI, SARE SI PIPER, ULEIUL DE MASLINE. SE BAT BINE TOATE SI SE TOARNA PESTE SALATA IN MOMENTUL SERVIRII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu