4 OUA, 2 GALBENUSURI, 2 LINGURI UNT, 2 LINGURI FAINA, O CEASCA LAPTE,PATRUNJEL SI MARAR, SARE, PIPER, NUCSOARA, GHIMBIR.
OUALE SE FIERB TARI SI SE CURATA DE COAJA. UNTUL SE RUMENESTE USOR CU FAINA, SE ADAUGA LAPTELE TREPTAT SI APOI O CEASCA DE APA SI CONDIMENTELE. SE FIERBE LA FOC MIC, AMESTECAND MEREU, 10 MINUTE.
SEPARAT SE BAT GALBENUSURILE CU PUTINA SARE SI SE ADAUGA TREPTAT PESTE SOSUL PREPARAT. SE ASEZONEAZA CU VERDEATA SI SE DA LA FOC PANA CLOCOTESTE.
OUALE SE TAIE FELII, SE ASEAZA PE PLATOU SI SE TOARNA PESTE ELE SOSUL RACIT. SE PRESARA VERDEATA.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu