03.11.2009

SALATA ORIENTALA

CEEA CE FAC EU, DE OBICEI, ESTE DE FAPT O COMBINATIE INTRE SALATA ORIENTALA CLASICA SI SALATA BOEUF. CEVA MAI SIMPLA DECAT SALATA BOEUF SI UN PIC MAI BOGATA DECAT CEA ORIENTALA.

4 CARTOFI FIERTI IN COAJA, UN MORCOV MARE FIERT, O TELINA MICA FIARTA IMPREUNA CU CARTOFII, O LEGATURA CEAPA VERDE, 5 CASTRAVETI MURATI, 3 OUA FIERTE TATRI, 200G SUNCA PRESATA, 200G MASLINE, UN GOGOSAR ACRU, 400G MAIONEZA, O LINGURA MUSTAR, SARE, PIPER, PATRUNJEL VERDE.
CARTOFII, TELINA SI MORCOVUL FIERTI SE CURATA DE COAJA SI SE TOACA CUBURI POTRIVITE. PATRUNJELUL SE TOACA FIN, CASTRAVETII CUBURI SE STORC USOR DE ZEAMA SI SE AMESTECA TOATE. SE ADAUGA OUALE TAIATE NU PREA MARUNT, SUNCA FASII SUBTIRI, CEAPA TOCATA, MASLINELE FARA SAMBURI FELII SI GOGOSARUL CUBURI.

SE AMESTECA TOTUL CU MAIONEZA AMESTECATA CU SARE, PIPER SI MUSTAR. SE ASEAZA PE PLATOU SAU INTR-UN CASTRON, SE PUNE DEASUPRA O LINGURA DE MAIONEZA  SI SE DECOREAZA DUPA PREFERINTA.

EU M-AM INSPIRAT DIN DIVERSE SITE-URI CARE PREZENTAU CA DECOR PINGUINII DIN MASLINE, SI I-AM IMBUNATATIT USOR, IN SENSUL CA LE-AM ADAUGAT OCHI SI PALARII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu