07.11.2009

SALATA DE BOEUF

4 CARTOFI MARI, 2 MORCOVI MARI, O TELINA, 6 CASTRAVETI MURATI, 200G MAZARE CONGELATA , 200G CARNE, 300G MAIONEZA, O LINGURA MUSTAR, SARE, PIPER, MASLINE SI GOGOSAR PT DECOR.


IN APA CLOCOTITA SI SARATA SE PUN MORCOVII CURATATI, TELINA SI CARNEA. CAND SUNT APROAPE FIERTE, SE ADAUGA SI CARTOFII SI MAZAREA SI SE FIERB PANA CE TOATE SUNT PATRUNSE. (ZEAMA IN CARE AU FIERT SE POATE FOLOSI LA SUPA SAU CIORBA.)

INTRE TIMP SE TAIE CUBURI MICI CASTRAVETII SI SE STORC USOR DE ZEAMA. SE TOACA APOI SI CARNEA, CARTOFII, MORCOVII SI TELINA, DEASEMENEA CUBURI MICI. SE ADAUGA SI MAZAREA . SE AMESTECA MAIONEZA CU MUSTARUL, SAREA SI PIPERUL SI SE TOARNA PESTE LEGUME, OPRIND DOUA LINGURI PT DEASUPRA . SE OMOGENIZEAZA SI SE ASAZA PE PLATOU. SE UNGE CU MAIONEZA OPRITA SI SE DECOREAZA CU RONDELE DE MORCOV, CASTRAVETE, GOGOSAR SI MASLINE, FRUNZE DE PATRUNJEL, FIECARE DUPA GUST SI INSPIRATIE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu