14.11.2009

PIEPT DE PUI CU CARTOFI SI MUSTAR


2 PIEPTI DE PUI, 6 CARTOFI, O CAPATANA USTUROI, O LINGURA ULEI DE MASLINE, SARE, PIPER, BOIA DULCE SI IUTE, ROZMARIN, O LINGURA MUSTAR, O LINGURA OTET BALSAMIC, 100ML VIN.





PIEPTUL SE TAIE BUCATI MICI, CARTOFII FELII SI TOTUL SE AMESTECA IN CRATITA CU MUSTARUL, OTETUL SI ULEIUL, CONDIMENTELE DUPA GUST, FOI DE DAFIN SI VIN, USTUROIUL TAIAT PE LUNG.SE OMOGENIZEAZA SI SE ACOPERA VASUL CU FOLIE DE ALUMINIU.
SE DA LA CUPTOR PENTRU CCA 30 MINUTE, APOI SE SCOATE FOLIA DE ALUMINIU SI SE MAI LASA 10 MINUTE.



SE SERVESTE CU SALATA SAU MURATURI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu