100G MIERE, 100G ZAHAR, 2 OUA, 50G NUCA MACINATA, 300G FAINA, O LINGURITA BICARBONAT DE SODIU STINS IN SUC DE LAMAIE, SARE, COAJA DE LAMAIE SI VANILIE.
CREMA:
150G NUCA MACINATA, 150G ZAHAR PUDRA, 250ML SMANTANA, COAJA DE LAMAIE SI VANILIE.
DIN INGREDIENTELE PT FOI SE FACE UN ALUAT CARE SE IMPARTE IN 5-6 BUCATI. FIECARE BUCATA SE INTINDE CU SUCITORUL PE DOSUL UNEI TAVI UNSE USOR CU ULEI. FOAIA TREBUIE SA FIE SUBTIRE. SE DECUPEAZA MARGINILE PE FORMA TAVII, PENTRU A AVEA FORMA REGULATA.SE COACE LA FOC MIC CAM 5 MINUTE. SE SCOATE IMEDIAT DE PE TAVA.
CAND FOILE SUNT GATA, SE UNG CU CREMA SI SE SUPRAPUN. SE PUNE O TAVA SAU UN FUND DE LEMN SI O GREUTATE DEASUPRA.
SE TAIE A DOUA ZI.
EU AM FACUT DIN CANTITATI DUBLE SI MI-AU IESIT 13 FOI. AM FACUT UNA CU 6 SI UNA CU 5 FOI. CELE 2 FOI RAMASE, PENTRU CA NU MAI AVEAM CREMA, LE-AM TAIAT IN DOUA SI LE-AM UMPLUT CU IAURT CREMOSSO STRACCIATELA.A IESIT NEASTEPTAT DE BUNA SI ASA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu