PESTELE SE CURATA SI SE SPALA, APOI SE TAIE FELII DE CCA UN DEGET GROSIME. SE SAREAZA SI SE DA LA RECE PANA A DOUA ZI(24 ORE).
SE SCURGE ZEAMA FORMATA SI SE ACOPERA CU OTET DILUAT IN PROPORTIE DE 3/4 CU APA SI INDULCIT CU MIERE SAU ZAHAR.TREBUIE CA LICHIDUL SA ACOPERE PESTELE.
SE DA DIN NOU LA RECE 24 DE ORE.
SCURGEM ULEIUL IMPREUNA CU DAFINUL SI PIPERUL SI-L INCINGEM BINE PE FOC.PESTELE IL AMESTECAM CU CEAPA RONDELE, MASLINELE SI MORCOVUL FELII.
PUTEM PUNE PESTELE ASTFEL PREPARAT IN BORCANE PENTRU A FI CONSUMAT MAI TARZIU, SAU POATE FI PAPAT IMEDIAT.
SI IATA CE MAI PUTEM FACE CU DOUA MACROURI!!!
IMAGINE GASITA PE UN SITE DESPRE BENTO:)))
IMAGINE GASITA PE UN SITE DESPRE BENTO:)))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu