09.10.2009

ZACUSCA DE VINETE


PT 16 BORCANE DE 600ML

5 KG VINETE, 5 KG ARDEI, 1 L ULEI, 1.5KG CEAPA, SARE, PIPER, 2 KG ROSII.
VINETELE SI ARDEII SE COC, SE CURATA SI SE DAU PRIN MASINA DE TOCAT. CEPA DATA PRIN MASINA SE FIERBE 1/2 ORA IN ULEI, SE ADUGA SI VINETELE CU ARDEIUL, SAREA SI PIPERUL SI SE MAI FIERB IMPREUNA DOUA ORE, AMESTECAND MEREU.APOI SE PUN ROSIILE CURATATE DE COAJA SI DATE PRIN MASINA SI SE MAI FIERBE TOTUL 45MINUTE,
CALDA, ZACUSCA SE PUNE IN BORCANE INCALZITE, SE ASTUPA SI SE TIN ACOPERITE CU O PATURA PANA SE RACESC. SAU POT FI FIERTE LA BAIE MARINA CCA O ORA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu