09.10.2009

KULEBIAC RUSESC

300G FAINA, 1 PAHAR LAPTE, 15G DROJDIE, 3 OUA, O LINGURA UNT, SARE, O LINGURITA ZAHAR.
UMPLUTURA: 1/2 KG CARNE TOCATA, SARE, PIPER, O CEAPA, 150G UNT.


SE PREPARA UN ALUAT DOSPIT MAI MOALE, AMESTECAND PUTINA FAINA CU PUTIN LAPTE, DROJDIE SI ZAHAR. SE LASA ACEASTA MAIA SA CREASCA, DUPA CARE SE AMESTECA IN RESTUL DE FAINA, SE ADAUGA RESTUL DE LAPTE, OUALE SAREA SI UNTUL TOPIT. SE FRAMANTA SI SE LASA SA CREASCA LA CALD.
CARNEA SE AMESTECA CU CEAPA TOCATA SI INABUSITA IN UNT, SARE SI PIPER. SE UNGE BINE O CRATITA SI SE INTINDE PE FUNDUL EI JUMATATE DIN ALUAT, DEASUPRA SE PUNE UMPLUTURA SI SE ACOPERA CU RESTUL DE ALUAT. SE UNGE DEASUPRA CU GALBENUS SI SE COACE IN CUPTOR LA FOC POTRIVIT PANA SE RUMENESTE.
SE SERVESTE CU SOS DE CIUPERCI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu