26.10.2009

VITEL CU SOS DE TON CA IN MADEIRA






1,5KG CARNE DE VITEL, 3 LINGURI SUC DE LAMAIE, O CEASCA APA, O LINGURA PASTA DE SARDINE, SARE, PIPER, 2 FRUNZE DE DAFIN, 1/2 CEAPA, 2 CATEI USTUROI.
PT. SOS
170G TON DIN CONSERVA, O LINGURA SARDINE TOCATE, O LINGURA CAPERE, 2 LINGURI SUC DE LAMAIE, SARE, PIPER, 3 LINGURI MAIONEZA, 3 LINGURI SMANTANA.
PT DECOR
MASLINE TAIATE, FELII DE LAMAIE, PATRUNJEL VERDE


SE TAIE CARNE FELII EGALE, SE AMESTECA CU SUCUL DE LAMAIE, APA, PASTA DE SARDINE, SAREA SI PIPERUL
SE ADAUGA CEAPA SI USTUROIUL TOCATE FIN SI SE PUNE LA CUPTOR 2 ORE LA 180 GRADE.
TONUL SE MARUNTESTE, SE ADAUGA SARDINELE SI CAPERELE PLUS SUCUL DE LAMAIE. SE ASEZONEAZA CU SARE SI PIPER. SE ADAUGA SMANTANA SI MAIONEZA SI SE OMOGENIZEAZA.
PE PLATOUL DE SERVIT SE ARANJEAZA CARNEA SI SE PUNE SOSUL DEASUPRA. SE DA LA FRIGIDER PESTE NOAPTE, APOI SE DECOREAZA CU MASLINE, PATRUNJEL SI FELII DE LAMAIE.
SE SERVESTE CU SALATA ASORTATA, PAINE ALBA SI VIN ROSE.
ACEST PLATOU DE VARA ESTE FOARTE POPULAR IN MADEIRA, USOR DE FACUT SI SE SERVESTE ADESEA INVITATILOR LA MASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu