1 PUI, 12 BUC ARPAGIC, 100G CIUPERCI, 1 MORCOV, 80G BACON, 2 LING UNT, O LEGATURA VERDEATA, DAFIN, USTUROI, 450ML VIN ROSU, 100ML SUPA DE PUI, 2 LING CONIAC, SARE, PIPER, O TELINA MICA.
SE TAIE PUIUL BUCATI, CIUPERCILE SE CURATA SI SE TAIE SFERTURI, MORCOVUL SE TAIE RONDELE, BACONUL FASII SUBTIRI.
SE RUMENESTE PUIUL IN UNT, APOI SE SCOATE, IAR IN TIGAIE SE PUNE BACONUL, ARPAGICUL SI CIUPERCILE SI SE LASA PE FOC 5 MINUTE. SE PUNE IARASI PUIUL IN TIGAIE, SE ADAUGA MORCOVUL, VERDEATA, TELINA CUBURI, USTUROIUL PISAT, SI SE LASA PE FOC 10 MINUTE, DUPA CARE SE ADAUGA JUMATATE DIN CANTITATEA DE VIN.
CAND SCADE, SE ADAUGA SUPA SI SE MAI FIERBE 15 MINUTE LA FOC MIC. SE ADAUGA ARPAGICUL, MORCOVUL SI CIUPERCILE SI SE MAI FIERBE 5 MINUTE.
SE SCOATE PUIUL SI SE TINE LA CALD. SE ADAUGA IN SOS RESTUL DE VIN, SE ASEZONEAZA CU SARE, PIPER, SI APOI CONIACUL, LASAND CATEVA CLOCOTE. UNTUL TAIAT CUBURI MICI SE ADAUGA IN SOS. SE TOARNA SOSUL PESTE PUI SI SE SERVESTE.PASTELE SAU CARTOFII FIERTI POT FI O BUNA GARNITURA.
SE RECOMANDA UN VIN ROSU BURGUNDY!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu