400G FOIETAJ CONGELAT, 300G CARNACIORI CABANOS, 200G SUNCA PRESATA, 200G CASCAVAL, PIPER, BOIA DULCE, SUSAN
PE FIECARE FASIE SE ASEZA :
1.O FELIE DE CASCAVAL TAIATA LA DIMENSIUNEA ALUATULUI, DEASUPRA UNA DE SUNCA DEASEMENAEA LA DIMENSIUNEA ALUATULUI, SE PRESARA PIPER SI BOIA SI SE RULEAZA STRANS, CAPATAND ASTFEL FORMA DE TRANDAFIR.
2.SE TAIE CABANOSUL LA 10CM LUNGIME, SE INFASOARA IN FASII DE ALUAT (OBLIC).SE RULEAZA.
3.PE FASIILE DE ALUAT SE ASEAZA FASII DE CASCAVAL, SE ACOPERA CU RONDELE DE CABANOS SI SE RULEAZA.
SE UNG PIESELE OBTINUTE CU GALBENUS DE OU, SE PRESARA SEMINTE DE SUSAN SI SE COC LA FOC MEDIU CCA O OARA.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu