200G Zahar, 2 linguri MIERE, 2 OUA, 250G faina, 75ml ULEI, 50G Margarina, O CEASCA LAPTE, ONU praf DE COPT
PT GLAZURA:
200G ZAHAR, 13 linguri LAPTE, 50G cacao, Margarina 50G, 100G CIOCOLATA Menaj
PT DECOR, BOMBONELE colorate, NUCA DE COCOS colorat, ETC
SE amesteca ZAHARUL CU Mierea, OUALE, ULEIUL Margarina, praful DE stins COPT DIN LAPTE, SI LA Sfarsit faina.
Compozitia SE TOARNA intr-o forma de GUGULUF UNSA CU Margarina TAPETATA SI CU FINA SI SE COACE LA FOC Potrivit CCA 40 MINUTE.
GLAZURA SE pregătirea PRIN FIERBEREA ZAHARULUI cu lapte, LA CARE SE ADAUGA CACAOUA SI CIOCOLATA. SE TINE PE FOC Cateva MINUT apoi SE IA DE PE FOC SI SE ADAUGA Margarina AMESTECAND FOARTE BINE.CAND GUGULUFUL E aproape Rece, se îmbrăca în GLAZURA SI SE PRESARA DEASUPRA DECORUL DE bomboane sau fulgi de ciocolata.
E ABSOLUT delicios.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu