09.10.2009

BUDINCA DIN CARNE TOCATA

1 KG CARNE PORC TOCATA, 3 FELII DE PAINE, 300ML LAPTE, 250ML SMANTANA, 2 CEPE, O LINGURA FAINA, 100G UNT, 6 OUA, 2 LEGATURI MARAR, 2 LEGATURI PATRUNJEL, 2 LINGURI PESMET, SARE, PIPER, CIMBRU.


CEAPA SE TAIE MARUNT SI SE CALESTE IN UNT, PAINEA SE INMOAIE IN LAPTE, SI TOATE SE AMESTECA CU CARNEA TOCATA(PAINEA NU SE STOARCE, SE PUNE CU LAPTE CU TOT). SE ADUGA FAINA, SMANTANA, 4 GALBENUSURI, VERDEATA TOCATA, SAREA, PIPERUL SI CIMBRUL. SE AMESTECA BINE, APOI SE PUN 4 ALBUSURI BATUTE SPUMA. TOTUL SE TOARNA INTR-O CRATITA UNSA CU UNT SI TAPETATA CU PESMET, SE PUN DEASUPRA CELE DOUA OUA RAMASE, BATUTE BINE SI SE DA LA CUPTOR O ORA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu