30.10.2009

FURSECURI FRAGEDE

6 LINGURI FAINA, 2 LINGURI AMIDON, SARE, VANILIE, 4 LINGURI ZAHAR PUDRA, 50G ALUNE MACINATE, 100G UNT, 2 GALBENUSURI, 100G CIOCOLATA MENAJ SI ORNAMENTE DE ZAHAR COLORAT PT DECOR.


FAINA SE AMESTECA CU SAREA SI AMIDONUL, SE ADUGA UNTUL CUBURI, VANILIA SI GALGENUSURILE, APOI ALUNELE MACINATE.
ALUATUL OBTIUNUT SE DA LA RECE O ORA.
IL SCOATEM DIN FRIGIDER SI FORMAMA SULURI MICI SI SUBTIRI CAM CAR UN CREION, TAIEM BUCATI DE CCA 7-8 CM, LE DAM FORMA SEMIROTUNDA SI II ASEZAM PE TAVA TAPETATA CU HARTIE DE COPT.
FACEM DIN ACELASI ALUAT, PT VAROATIE, SI CERCURI DECUPATE CU GURA UNUI PAHAR MIC. LE COACEM LA FOC MEDIU CCA 15 MIN.
CIOCOLATA SE TOPESTE SI CU EA SE ORNEAZA FURSECURILE SUB FORMA DE CORN SI JUMATATE DIN CERCURI. SE TREC REPEDE PRIN ORNAMENTUL COLORAT, INTREG SAU MARUNTIT.
CU RESTUL DE CIOCOLATA RAMASA SE UNG RONDELELE RAMASE SI SE LIPESC CU UN RONDEL DECORAT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu