16.10.2009

SNITEL DE COTLET DE PORC CU CONOPIDA PANE

4 COTLETE DE PORC, O LIGURA ULEI, O LINGURA MUSTAR, SARE, PIPER, CIMBRU, FAINA, PESMET, 2 OUA. O CONOPIDA MICA.



COTLETELE SE BAT SI SE UNG CU AMESTECUL OBTINUT DIN ULEI, MUSTAR, CONDIMENTE. SE LASA 10 MINUTE LA RECE, APOI SE DAU PRIN FAINA, OU SI PESMET SI SE PRAJESC LA FOC MEDIU IN ULEI BINE INCINS. SE SCOT PE HARTIE ABSORBANTA SI SE SERVESC CALDE, ALATURI DE CONOPIDA PANE; SE FIERB BUCHETELELE IN APA CLOCOTITA CU SARE, SE SCURG BINE, APOI SE CONDIMENTEAZA DUPA GUST SI SE DAU PRIN FAINA, OU SI PESMET. SE PRAJESC IN ULEI INCINS, SE SCURG SI SE ASEAZA LANGA COTLETE.

Un comentariu: