09.10.2009

LEGATURI PICANTE CU FASOLE VERDE



800G FASOLE VERDE FIDELUTA, 500G CARTOFI, 8 FELII DE BACON, 8 FELII DE CASCAVAL, 3 LINGURI ULRI, SARE SI PIPER.
FASOLEA SE FIERBE IN APA CU SARE 15 MINUTE APOI SE SCURGE BINE. CARTOFII CURATATI SE FIERB SI EI IN APA CU SARE. FASOLEA SE IMPARTE IN 8 PARTI EGALE, FIECARE PORTIE SE INFASOARA LA MIJLOC INTR-O FELIE DE BACON SI SE FIXEAZA CU SCOBITOARE. SE ASEAZA IN TAVA SI SI SE PUNE DEASUPRA FIECAREI LEGATURI CATE O FELIE DE CASCAVAL.
CARTOFII SCURSI SI TAIATI FELII SE RUMENESC IN ULEI INCINS, SE CONDIMENTEAZA CU PIPER SI SE SERVESC ALATURI DE LEGATURILE DE FASOLE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu